Het tweede deel bestaat uit vier kabels, die op elk van de secundaire aansluitingen zijn aangesloten.

Het derde stuk bevat vier kabels die zijn aangesloten op de redundante verbinding van de UPS naar de UPS. De vierde kabel is verbonden met de UPS-opslag.

De redundantie van de UPS-server kan op twee manieren op de redundante verbinding worden aangesloten. Als de UPS is aangesloten op een open source-voeding of als de UPS een closed source-voeding gebruikt.

De back-up redundante systemen maken gebruik van een speciaal type UPS, dat kan worden gebruikt voor de redundante verbindingen in een open source stroomverdeelkast. De redundante reservevoeding is een UPS met batterijvoeding. De back-up redundante UPS werkt op batterijvoeding, zodat het redundante back-upsysteem geen stroom verliest tijdens een stroomstoring. De back-up redundante voeding heeft ook geen transformator nodig.

De UPS Server Redundancy Solutions heeft de mogelijkheid om de wisselstroom te gebruiken voor redundante back-upsystemen. De UPS Server Redundancy-oplossing biedt ook de back-up redundante voeding voor de redundante voeding en voor het secundaire systeem. De redundante voeding bestaat uit twee delen.

De backup redundante aansluiting bestaat uit een transformator die is aangesloten tussen de UPS en de stroomverdeelkast en de UPS is voorzien van een stopcontact via de redundante stroomaansluiting. De UPS verzorgt ook de redundante voeding voor de redundante voeding. De redundante voeding levert een uitgang naar de UPS-opslag en een bedieningspaneel. De UPS is aangesloten op de redundante voeding met drie kabels die zijn voorzien van een stopcontact voor de backup redundante aansluiting. De UPS-opslag bestaat uit een bedieningspaneel, een UPS-batterij en een UPS-controller.

.