Detachering

Aanvraag Voor Detachering

Een bedrijf kan een afdeling Human Resources te vragen om een ​​verzoek tot detachering van een aannemer te bieden. Dit kan gedaan worden wanneer de gewenste aannemer niet kan worden gelegen in het gebied van de verantwoordelijkheid van de onderneming.

Een verzoek tot detachering wordt gebruikt in vele soorten industrieën. De mogelijkheid om een ​​externe aannemer inhuren wordt vaak door de nieuwe manager van het bedrijf aangevraagd als gevolg van de verhoging van de productie en de ontwikkeling van het bedrijf. Iedere persoon ingehuurd om te werken voor een bedrijf moet slagen voor een achtergrond controleren om vast te stellen dat zij in staat om de behoeften van het bedrijf, de reden voor het huren van hen zal zijn te voldoen, en kan voldoen aan de bedrijfscultuur en werknemer beleid.

Als een afdeling Human Resources keurt een verzoek tot detachering, wordt het voorstel bij de verzoekende aannemer. Het voorstel wordt dan beschouwd door de buitenwereld professional die gecontracteerd is.

Verzoek om detachering wordt meestal gebruikt wanneer een specifiek project vereist de toevoeging van een derde partij om te helpen met een project. Dit kan zowel een assistent project manager, of een andere professional die extra kennis die nuttig kan zijn heeft zijn.

Een verzoek om detachering moet informatie over het aantal uren dat de derde partij zal worden aan het project zijn onder andere, de diensten die ze aanbieden, en de reikwijdte van het werk. Daarnaast moet informatie bevatten over de kwalificaties van de derde partij, alsmede hun technische vaardigheden.

Een Human Resources afdeling moet overwegen een aantal factoren voorafgaand aan de goedkeuring van een verzoek om detachering. In het algemeen zijn de belangrijkste factoren om te overwegen zijn indien de derde partij is gecertificeerd door het National Institute of Standards and Technology (NIST), en als ze voldoen aan de basisvereisten uiteengezet door de richtlijnen van de Verenigde Staten Occupational Safety and Health Administration (OSHA ).

Aanbestedende een derde partij om te werken aan een project is een manier van uitbesteding van de werkdruk. Om ervoor te zorgen dat alle werknemers krijgen hetzelfde loon en dezelfde schema, Human Resources afdelingen gebruiken vaak een detachering systeem. Een detachering systeem is gewoon een vorm die verschillende afdelingen mogelijk maakt om toe te wijzen projecten aan specifieke medewerkers.

Wanneer een project heeft een detachering deze is toegewezen aan een bepaalde werknemer binnen de afdeling Human Resources. De detachering proces is bedoeld om de werknemer binnen de afdeling Human Resources opgeleid aan het project en aan het werk te houden. Dit voorkomt dat medewerkers van het leren op hun eigen of het leren over het project en vervolgens een poging om het project te krijgen overgeplaatst naar een andere afdeling.

Soms is een detachering verzoek kan worden ontkend door de afdeling Human Resources. Het is een goed idee op het verzoek van documentatie van de onderneming vóór het indienen van een verzoek tot detachering. Het is belangrijk om te overwegen waarom de afdeling Human Resources voelt een detachering verzoek moet worden afgewezen, en wat het is dat zou het bedrijf kiezen voor een andere derde partij.

Een groot bedrijf kan ervoor kiezen om een ​​aantal werknemers met een contract een project te doen, terwijl slechts één persoon gekwalificeerd is om een ​​ander project te behandelen, en vice versa. De afdeling Human Resources is niet altijd bereid op te geven een detachering verzoek, omdat het een verspilling van tijd kan zijn, maar ze moeten in ieder geval een duidelijke reden voor weigering.

Veel bedrijven maken gebruik van derden aannemers voor banen die lange uren en geen ervaring vereist, zoals werken in de tuin, het schilderen, en schoonmaken, want ze zijn medewerkers en geen banen dag. Aan de andere kant kan de eigenaar van een franchise ongemakkelijk voelen zodat hun franchisenemers buiten aannemers gebruiken voor projecten die de franchisenemers zal nodig hebben om lange afstanden te reizen.

Het maakt niet uit wat de situatie, moet een afdeling Human Resources worden voorzien van de informatie een verzoek tot detachering vereist voordat het bedrijf een beslissing neemt over de detachering. Zodra de aanvraag is goedgekeurd, moet het bedrijf ervoor zorgen dat alle van de derde partij een redelijke verklaring voor de detachering aanvraag.