Blauw trouwpak en Make-up

De kleur blauw is een romantische en rustige kleur. Het wordt niet alleen gebruikt voor bruiloften, het is ook een favoriet thema kleur voor zowel bruiloften en douches. Als zodanig is het zeer geschikt voor een bruiloft. Blauw als een bruiloft kleur is zowel klassiek als modern; Het maakt een mooie achtergrond voor uw kleding en je schoenen.

Trouwpak Blauw

In feite is het zo dat alle van de traditionele bruiloft kleuren. Het is waar, zelfs als u niet de traditionele bruiloft kleuren. Als zodanig is het belangrijk om kleuren zorgvuldig te kiezen. Van blauw gekleurde bruidsjurken aan blauwe jurk of blauw bruidsmeisje sieraden, kunt u er zeker uw perfecte blauwe pak te krijgen voor de grote gelegenheid.

Bijvoorbeeld, als je wilt naar een blauwe das hebben, overweeg dan om een ​​andere kleur of op zijn minst een ander patroon van de andere kleuren in uw bruiloft kledij. U kunt een bijna zwarte stropdas look door het gebruik van een licht blauwe das te hebben. Of u kunt een donkerblauwe band hebben en vervolgens een lichter blauw op de zak handtas. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de band past alles in uw bruiloft. In feite is het hetzelfde geldt voor uw schoenen.

Wilt u een meer formele look voor uw stropdas, overweeg dan het gebruik van een donker blauwe band met een licht blauwe zak handtas. In plaats van de volledige kleur van de stropdas, kunt u een deel van de band kleur te gebruiken, maar gebruik maken van de donkere kleur aan de binnenkant en lichter aan de buitenkant. Ook als u wilt een lichtere tint blauw te gebruiken op de zakken van je shirt, overwegen om een ​​lichtere tint van de stof voor de bekleding. U kunt dan kiezen voor een donkere kleur van de stof op het shirt zelf en vervolgens een lichtere tint van weefsel voor de kraag. U kunt gaan met een effen kleur op de kragen van uw overhemden of gebruik maken van twee tinten van een effen kleur op de kraag in plaats daarvan. In feite, kunt u een drie-tone kleur voor deze jurk of jurk te hebben.

Voor uw schoenen, is er niets mis met een blauwe kleur. Er zijn vele stijlen beschikbaar met blauwe schoenen. Het ding is om de juiste paar met de juiste kleur te kiezen.

Het laatste wat je wilt doen is te laten je stijl en het thema van uw trouwdag gaan samen. Wanneer u dit doet, zal je een perfect op elkaar afgestemd blik op je trouwdag, want er is geen een kleur die meer dan een ander zal staan. Je moet ook niet je eigen bruiloft make-up te doen. Je make-up artist in staat zal zijn om u te helpen als u problemen heeft met aangepast aan uw kleur in je trouwjurk en accessoires te hebben. Het allerbelangrijkste is om je jurk te passen aan de kleur van je trouwjurk.