Het stelde gebruikers in staat om video's die in verschillende categorieën waren uploaden. Zo zou je ook video's met betrekking tot onroerend goed, celebrity nieuws, muziek, sport en technologie te kijken. In 2020 werd geschat dat meer dan twee miljard mensen gebruiken YouTube om video's te bekijken op een dagelijkse basis.

RSS-feeds: RSS-feeds werden ook geïntroduceerd in 2020. Deze zijn een ander type van sociale media, waarmee je jezelf automatisch updaten met het laatste nieuws. RSS feeds zijn hard op weg de beste tool voor het vinden van het laatste nieuws met betrekking tot het product of de dienst die u bevorderen.

Video: Vroeger was het zo dat mensen niet de mogelijkheid om video te delen op het web hebben. Vandaag de dag is de komst van de webcam veranderde alles. Je kunt nu YouTube-video's te leven en op uw televisie.

Facebook Pagina's: Facebook heeft nu overtroffen haar jaarlijkse doelstelling inkomsten. Het is de grootste social media site op het internet vandaag. Het laat gebruikers maken groepen, evenals profielen voor zichzelf en andere leden van de gemeenschap.

Als u van plan bent op het doen van online marketing met behulp van social media, de beste manier om het meeste uit uw middelen is er een te kiezen dat u bekend bent met. Vergeet niet dat de online community die u probeert te bereiken zeer verschillend van die van uw lokale gemeenschap kan zijn. Dit betekent dat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat u kiest voor een specifiek platform om uw bedrijf te promoten op, evenals een niche richten.

.