Indoor Air Metingen en Hun Voordelen

Hoe de outdoor luchtkwaliteit te meten. De beste gebouwen om construct moeten snel worden ontworpen om energie te besparen en te onderhouden hun bewoners gelukkig en gezond. Om goede resultaten te bereiken, efficiënt bouwen ontwerp vereist effectieve binnenlucht metingen. Hier zijn de meest voorkomende indoor-outdoor metingen en wat ze te maken hebben met uw gezondheid.

Luchtmetingen

Omgevingslucht: Dit is de hoeveelheid lucht die kan worden geïnhaleerd gedurende een uur buitenlucht. Omgevingslucht bevat de lucht die in de kamer waar geen airconditioning aanwezig is of wanneer de gemiddelde omgevingstemperatuur comfortabel voor geslacht en hoogte van de inzittende bestaat. Binnenlucht wordt gemeten met verschillende technieken. Een methode is door het plaatsen van een thermometer naast het bed van de bewoner, terwijl het meten van de lucht in de kamer. Dit is een eenvoudige methode, maar een slechte indicator van de kwaliteit van de binnenlucht als gevolg van de kleine hoeveelheid lucht lucht.

Luchtverontreiniging: Indoor luchtkwaliteit mag niet worden onderschat, vooral als je kijkt naar de gevolgen die de luchtvervuiling heeft op de kwaliteit van de buitenlucht. Zo kan de luchtvervuiling astmasymptomen en verergeren aandoeningen van de luchtwegen veroorzaken. Het kan ook leiden tot hoofdpijn, keelpijn, droge mond, duizeligheid, geheugenverlies en andere lichamelijke kwalen. Luchtvervuiling binnenshuis wordt gemeten door het testen van de binnenlucht op verschillende locaties rond het huis.