Regelgeving Beleggingen

Ten eerste, de Federal Reserve heeft een dubbel mandaat - voor het behoud van de stabiliteit van het bancaire systeem en het behoud van een effectieve werking van het banksysteem. Ten tweede, de Federal Reserve regelt de banken, want het wil dat het financiële systeem geluid en consistent, en zijn primaire doel is om ervoor te zorgen dat de soliditeit van het bankwezen en economie. Wat Zijn De Gereguleerde Investeringen?

Regulatory Investments zijn die onder de regeling van de Federal Reserve, Treasury Department of IRS vallen. De FDIC en CfPB zijn drie van de instanties die verantwoordelijk zijn voor het reguleren van de activiteiten van banken.

Gereguleerde activa omvatten de organisaties gereguleerd door de agentschappen. Een gereguleerd actief wordt gedefinieerd als "een financieel product (met inbegrip van effecten), die wordt uitgegeven of gewaarborgd door een bank (of door één die 'onder gezamenlijke zeggenschap' met een bank), maar voldoet niet aan de definitie van een bankproduct. Een geregeld aanwinst bevat ook geen effecten die aan een beleggingsportefeuille hebt toegewezen, beleggingsfondsen, of verzekeringsproducten.

Regulering van Money Market Mutual Funds. Gereglementeerde geldmarkt beleggingsfondsen worden beheerd accounts die beleggen in staatsobligaties of spaarrekeningen.

Regulering van bancaire producten. De regelgevende afdeling van de Federal Reserve is verantwoordelijk voor het toezicht op de activiteiten in de banksector. Hun belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de banken zich niet bezighouden met activiteiten die de risico's voor de Verenigde Staten monetaire stelsel en de economie vormen.

Gereguleerde Geldrekeningen. Gereglementeerde kasgeldrekeningen worden gebruikt door depository instellingen zoals banken en vertrouwen bedrijven als kluisjes.