Het Personeel Van De Partijen Is Geweldig Voor Het Krijgen Van Uw Team Naar Boven Gepompt Belastingen Seizoen

Personeelsfeesten zijn een geweldige manier om uw team te bedanken en tegelijkertijd te vieren. Als je dit soort feesten op kantoor houdt, is het veel beter als je alcohol erbij neemt, maar sommige bedrijven gebruiken ze nog steeds om werknemers aan te moedigen om plezier te hebben, quality time met elkaar door te brengen en een welverdiende pauze te geven na een vermoeiende week.

Personeelsfeesten: in één woord; plezierig! Een regulier jaarlijks evenement of een personeelsfeestje kwalificeert zich in termen van een leuke belastingvrije bonus voor de medewerkers waarbij je de volgende richtlijnen krijgt:

De totale uitgaven mogen niet hoger zijn dan het belastbaar inkomen van uw organisatie (dit is het bedrag dat u verdient met het runnen van het bedrijf minus alle uitgaven, inclusief eventuele inkomstenbelastingen). Het belastbaar inkomen van uw organisatie kan van bedrijf tot bedrijf verschillen.

Het evenement moet ten minste twee weken voor het einde van het belastingjaar of kort voor het einde van het belastingjaar worden georganiseerd. U dient rekening te houden met eventuele vakanties of andere afwezigheden en zorg ervoor dat er voldoende eten beschikbaar is om de gasten vol te houden. Zorg er ook voor dat er voldoende ruimte is om te dansen.

Personeelsfeesten zijn een geweldige kans om uw team te vieren en ze op te pompen voor het volgende belastingseizoen. Het is ook een geweldige kans om uw medewerkers een manier te bieden om elkaar te leren kennen en een hechtere band te krijgen.

Personeelsfeesten dienen te worden georganiseerd door een passende commissie en u kunt uw medewerkers vragen een bijdrage te leveren aan de commissie. Dit zorgt ervoor dat elk lid inspraak heeft en dat ze weten hoeveel ze van het evenement zullen krijgen.

Maak het evenement echt speciaal door een DJ in te huren voor entertainment. Kies degene die goed is in wat hij doet. De DJ moet kunnen luisteren naar de muziek die je hebt gekozen en ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Hij moet de nummers ook kunnen mixen, zodat er geen nummers zijn die te hard of te zacht worden gespeeld.