Als de stroomonderbreker goed werkt, betekent dit dat de overbelasting spanning was onder het minimum te beperken. Indien de spanning overbelasting de minimumgrens overschrijdt, dan wordt de stroomonderbreker worden aangepast. De stroomonderbreker passen, verwijder de automaten en opent de schakelaar. Dit zal een signaal sturen naar de breker en kunnen geopend of gesloten afhankelijk van het resultaat van het signaal.

Als u vindt dat de overbelasting voltage niet hoger is dan het minimum te beperken, en de stroomonderbreker goed werkt, zal je met succes hebt beveiligd uw elektrische componenten tegen beschadiging. Als je het elektrisch systeem uit te schakelen en proberen om het zelf te repareren, zou je kunnen mogelijk leiden tot ernstige elektrische problemen. Als u van plan bent om te proberen het systeem te repareren, lezen over de "How to" instructies die bij de stroomonderbreker om ervoor te zorgen dat u volgen van de juiste procedures.

Soms kan het moeilijk zijn om nauwkeurig vast te stellen of de stroomonderbreker goed functioneert. Als u van mening dat de overspanningsbeveiliging is mislukt, moet u de breker paneel te brengen binnen en uitschakelen.

Als u vindt dat de bescherming tegen overbelasting is mislukt, kunt u in staat om de stroomonderbreker te vervangen door jezelf. Eerst moet je de breker schakelaar in de stoppenkast lokaliseren en verwijder de belangrijkste stroomonderbreker. Dan moet u het onderdeel Bescherming Overload lokaliseren en stekker uit het stopcontact.

Dit verwijdert de bescherming tegen overbelasting en schakelt de stroomonderbreker. U kunt dan draai de zekering raad van bestuur en deze vervangen door de nieuwe. Installeer de breker schakelaar en de breker zelf en schakel de hoofdschakelaar weer aan.

Als u het onderdeel Bescherming overbelasting niet kunt vinden, moet u de stroomonderbreker vervangen. Stroomonderbrekers zijn meestal gemakkelijk te vervangen; de meeste mensen kan men met een schroevendraaier te vervangen. Dit is gewoon een voorzorgsmaatregel te nemen bij het werken aan elektrische apparaten.

.