Inspectie Gebouwen Met Drone

Inspectie Gebouwen Met Drone - Aan de Foto ' s Met Drone Fotografie en Video

In het verleden heeft het inspecteren gebouwen met drone alleen mogelijk met een enkele camera. Nu, dat is niet langer het geval, want er zijn verschillende manieren om dit te bereiken.

Een van de meest populaire manieren om luchtopnamen nemen is om DJI (de drone bedrijf) producten te gebruiken. Dit omvat de Phantom 4, die een grote zoeker hebben, en is ontworpen voor video's. Deze camera heeft een hoge kwaliteit camera's ingebouwd, maar het is ook zeer klein, zodat de camera kan worden opgevouwen wanneer niet in gebruik.

U kunt ook een tweede camera, die net groot genoeg is om te dragen door middel van een sleutelhanger. Wanneer je nodig hebt om te vliegen over een gebouw, gewoon pak de eerste camera, en het zal gebruik maken van de GoPro gebouwd in de stabilisatie van de rolluik effect dat kan veroorzaken op een laag niveau te voorkomen.

Deze camera's kunnen worden gebruikt om tal van beelden van hoge kwaliteit te produceren. Ze zijn relatief eenvoudig te installeren en te gebruiken, dus je zult geen moeite om uw foto's snel gedaan.